Γ.Πούλου:Αποκλείονται από το επίδομα οι γιατροί των Νοσοκομείων της Βοιωτίας

Συνεχίζεται η “επίθεση” στα Γενικά Νοσοκομεία της Βοιωτίας, καθώς το ιατρικό τους προσωπικό εξαιρείται από το επίδομα άγονης περιοχής Β, το οποίο ίσχυε μέχρι τώρα, και το οποίο  πρόκειται να ανακοινώσει ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ!     

 Κι ενώ η Λιβαδειά και η Θήβα αγωνίζονται να διασώσουν τη λειτουργία των Νοσοκομείων τους και περιμένουν τον νέο Υγειονομικό χάρτη…,  έρχεται η κυβέρνηση της Ν.Δ. με την νέα κατάταξη ένταξης των Νοσοκομείων σε άγονες ή μη περιοχές, να απαξιώσει και τα δύο Νοσοκομεία, αφού δεν θα μπορούν πλέον να στελεχωθούν με ιατρικό προσωπικό!

Αξιοσημείωτο είναι ότι διατηρούνται στη ζώνη Β τα Γ.Ν. Λαμίας(!) και Άμφισσας αλλά και τα κέντρα Υγείας του νομού μας! Αντιλαμβανόμαστε όλοι την άδικη διάκριση, αφού οι γιατροί των Κέντρων Υγείας θα λάβουν το επίδομα αλλά όχι και οι γιατροί των Νοσοκομείων μας!!

Καταδικάζουμε αυτές τις πολιτικές που σχεδιάζουν την απαξίωση των δομών Υγείας στο νομό μας, αδικώντας  παράφορα τους γιατρούς των Νοσοκομείων μας που υπερβάλλουν εαυτούς για να τα κρατήσουν ανοιχτά, παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό.

Ο μόνος δρόμος είναι η άμεση κινητοποίηση όλων μας για να ανατρέψουμε αυτή τη καταστροφική πολιτική!

Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας

Τομεάρχης Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο